ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Νιφάδες σικάλεως (400g)

Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λυσίνη (βασικά αμινοξέα ) και είναι πλούσια σε Φυτικές ίνες . Αυτό έχει θετική επίδραση στην πέψη. Η Σίκαλη χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, δεδομένου ότι χρησιμοποιείται κυρίως για την παρασκευή ψωμιού. Η σίκαλη αποτελείται από 65% άμυλο, 10% ίνες, 12% πρωτεΐνες, 9% νερό, λίπος και μέταλλα. Τρώτε περισσότερο προϊόντα σίκαλης! 

Τα προϊόντα που παράγονται από αυτό το δημητριακό είναι ιδιαίτερα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και οι νιφάδες σίκαλης είναι μια πολύ καλή πηγή διαιτητικών ινών, φωσφόρου, μαγνησίου, μαγγανίου, πρωτεϊνών και βιταμίνης Β1. Είναι επίσης πλούσια πηγή φυτοοιστρογόνων τα οποία δρουν ως αντιοξειδωτικά.

Μπορούν να καταναλωθούν σε φυτικό ρόφημα της αρεσκείας σας όπως αμυγδάλου, καρύδας, ρυζιού ή βρώμης ή στο γιαούρτι σας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha